یکشنبه 21 تير 1405 - Sun 12 Jul 2026
  • استراتژی "مقابله به مثل یا پینگ پونگی" برای مقابله با تهاجمات آمریکا کافی است؟

  • گراهام به مرگ طبیعی مُرد یا کُشته شد؟

  • وضعیت بورس امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • کشور همچنان در شرایط جنگی قرار دارد

  • معمار جنگ در حساس‌ترین مقطع جنگی از صحنه محو شد + فیلم و عکس

  • وعده پشت وعده؛ الان هم وقت تغییر نسل نیست!

  • لیندسی گراهام قربانی کدام سرویس اطلاعاتی شده است؟ + عکس

  • حمله هوایی به لرستان

  • قیمت سکه و طلا امروز یکشنبه ۲۱ تیر

  • جنگ با واقعیت در قاب اسرائیل اینترنشنال +فیلم

  • توضیحات بقائی درباره جزئیات سفر عراقچی به عمان

  • قیمت دلار امروز یکشنبه ۲۱ تیر ۱۴۰۵

  • تاکتیک فشار حداکثری با پوشش دیپلماسی

  • پیش‌بینی جدیدترین مسیر احتمالی بورس

  • قیمت گوشت قرمز امروز ۲۱ تیر

  • بیانیه سنتکام درباره جدیدترین تجاوز آمریکا به ایران

  • قالیباف: دوران توافقات یک طرفه تمام شده است

  • قالیباف در مسیر لاریجانی؛ لانچر جنگ شناختی دست کیست؟

  • استوری مهران غفوریان برای مزار رهبر شهید

  • پایان اعضای باند دالتون‌های تهران

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 56545
    تاریخ انتشار: 19/ارديبهشت/1396 - 19:13
    قالیباف در جمع پرشور مردم اهواز:

    بهترین دوران عمرم را در خرمشهر و آبادان گذراندم‌/چرا خوزستانی‌ها در استانی زرخیز با درآمد کم زندگی می‌کنند؟

    کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: یک درصد جمعیت دنیا و ۵ درصد منابع دنیا را داریم اما اشکال امروز ما این است که چرا با چنین منابع و جوانانی در این سرزمین زرخیز، مردم با درآمد کم زندگی کنند.

    بهترین دوران عمرم را در خرمشهر و آبادان گذراندم‌/چرا خوزستانی‌ها در استانی زرخیز با درآمد کم زندگی می‌کنند؟

    محمدباقر قالیباف دقایقی پیش در جمع مردم استان خوزستان در مسجد ارشاد اهواز،‌ ضمن عرض سلام به مردم خونگرم خوزستان و همه اقوام، عرب‌ها، بختیاری‌ها، عشایر و به‌ویژه جوانان پرتلاش این سرزمین خون و شهادت اظهار داشت: خدا را شاکرم که این توفیق نصیب حقیر شد تا در جمع مردم عزیز خوزستان حضور یابم.

    وی افزود: در حدود بیش از 30سال گذشته بهترین دوران عمر خویش را در کنار مردم این سرزمین در حاشیه‌های مرز از خرمشهر و آبادان تا دشت‌آزادگان و منطقه دوران دفاع‌مقدس که مورد اشغال دشمن قرار گرفته بود، گذراندم.

    کاندیدای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری بیان کرد: نکته‌ای که می‌خواهم عرض کنم به‌ویژه برای جوانانی که کمتر یادشان است یا عمرشان به آن دوران نمی‌رسد، این است که مردم خوزستان چه سختی‌هایی را در آن دوران تحمل کردند و امام مهربانی‌ها فرمودند خوزستان دین خود را به اسلام ادا کرد.

    وی با بیان اینکه این افتخار بزرگ برای مردم خوزستان تا همیشه در تاریخ خواهد ماند، گفت: یک‌درصد جمعیت دنیا و 5 درصد منابع دنیا را داریم اما اشکال امروز ما این است که چرا با چنین منابع  و جوانانی در این سرزمین زرخیز، مردم با درآمد کم زندگی کنند.

    این خبر در حال تکمیل است...

    منبع : حامیان ولایت

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما